Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Kentucky

Onroerend goed te koop in Kentucky

Kentucky is een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten, met Frankfort als zijn hoofdstad, grenzend aan het noorden met Ohio, Illinois en Indiana, in het zuiden met Tennessee, ten oosten Virginia en in het westen is het nat van de Missouri en oost door de Appalachen bergketen. De grootste stad in de staat, Louisville, herbergt de Kentucky Derby, de beroemde paardenrace die wordt gehouden in Churchill Downs.

Bent u op zoek naar onroerend goed te koop in Kentucky en wilt u informatie over de onroerendgoedmarkt?

U moet weten dat na een recordjaar in 2017, de vastgoedmarkt in Kentucky zijn sterke verkoopstorm en hogere waarden in januari voortzette.

 De totale verkoop van onroerend goed te koop in Kentucky in januari was de op één na hoogste ooit genoteerd in januari. Hoewel de huizenverkopen in de eerste maand van het jaar licht gedaald zijn, is de activiteit in veel delen van de staat nog steeds sterk en bevindt deze zich, ondanks de onderdrukte voorraadniveaus, op historische hoogtepunten. Dit jaar zou een goede beweging in de markt moeten blijven zien en het zal nog meer toenemen als het aantal beschikbare woningen voor verkoop toeneemt, vooral door nieuwbouw.

 Gemiddelde prijzen van onroerend goed verkocht in heel Kentucky stegen met 4,6 procent in januari, wat resulteerde in de hoogste gemiddelde prijs.

 Het totale gebrek aan woningen en de invloed daarvan op hogere huizenprijzen hebben de afgelopen maand de omzet in een groot deel van de Verenigde Staten veranderd. Hoewel het goede nieuws is dat het kopersverkeer zelfs sterker is dan aan het begin van vorig jaar, volgde de verkoop op nationaal niveau niet de koers en bleef in januari ver achter. Het is duidelijk dat te veel markten op dit moment minder betaalbaar worden en wanhopig behoefte hebben aan nieuwe voorraden om de snelle prijsstijgingen te verminderen.

 In Kentucky is toegankelijkheid echter minder problematisch dan in veel delen van het land. In de drie grootste grootstedelijke gebieden, Louisville, Lexington en Noord-Kentucky, lagen de gemiddelde huizenprijzen nog steeds 30-35% lager dan in de Verenigde Staten als geheel.

De markt van onroerend goed te koop in Kentucky zal concurrerender worden met veranderend weer, kopers blijven zoeken naar onroerend goed te koop in Kentucky en de belofte van hogere rentetarieven blijft aan de horizon. Wie van plan is om dit pand in Kentucky te kopen dit voorjaar, zou binnenkort een hypotheek moeten krijgen en omgekeerd, verkopers die hun huis in de lente- of zomermaanden zullen citeren, moeten nu met de voorbereidingen beginnen zodat het klaar is om te arriveren wanneer het moment aanbreekt. lijst. Nu de economie in goede staat verkeert, voorspel ik dat de eigenschappen van Kentucky het hele jaar door gestaag zullen doorgaan.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB